Хала 2: У петак „Green Love“ фестивал, субота резервисана за „Кранкшвестер“

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 12:57

Хала 2: У петак „Green Love“ фестивал, субота резервисана за „Кранкшвестер“

Хала 2 Новосадског сајма дефинитивно и у децембру наставља са добрим свиркама, концертима великих извођача и зато заслужено носи епитет популарног места за културу и уметност. Фото: Промо Након концерта Гоблина који је одржан прошлог викенда, ове суботе, 10. децембра публика >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће слушати познати хип-хоп дуо из Осијека – Кранкшвестер. Чланови састава Кранкшвесер су 3ки Стил (Давор Милетић) и Сетт (Хрвоје Марјановић) на музичкој сцени као дуо су више од десет година.
Због својих сатиричних, ироничних, духовитих текстова и јединсвеног израза су брзо постали миљеници читавог региона. Габер, Ћерка, Слава, Пошаљи Слику, Шта ти знаш о мени су само неке од песама које су постале регионални хитови и које ће новосадска публика имати прилику да чује у Хали 2 Новосадског сајма, месту препознатљивом по одличним концертима великих имена.
Кроз своје песме, они публици нуде другачије виђење музике, хумора и погледа на свет, обрађујући теме које се тичу свих нас, односе међу људима на јединствен и духовит начин. Поред публике која их обожава, критичари су ти који такође говоре у прилог стваралаштва овог дуа, па је тако све више рецензија како албума тако и концерата, свакако афирмативног каракатера.
Њихови концерти су спектакли, а публику свакако и овог пута чека аудио-визуелни спектакл у Хали 2 Новосадског сајма.
Електромагија у петак Фото: Промо Дан раније, 9. децембра публика ће у Хали 2 ђускати на Греен Лове фестивалу који ће овог пута окупити снажну екипу ди-џејева као што је Методи Христов, Милош Вујовић и „RanchaTek“.
Ноћ за памћење обележиће сада већ домаћи Методи Христов коме је 2014. година била пресудна у каријери јер је његово издање „Step Outside“ проглашено, као једно од најбољих трака које су се могле чути на Ибици те сезоне. Свако наредно издање, изазивало је код публике одушевљење те је тако доспео до Америје и Азије, док је сталан гост европских клубова и фестивала.
Раме уз раме са њим, исто вече, наступиће феноменални Милош Вујовић са којим је луда ноћ загарантована, као „RanchaTek“ и његов феноменални звук.
Улазнице, сви заинтересовани, могу пронаћи на свим „Гигстикс“ продајним местима као и путем њиховог сајта.
Berza ploča, stripova i knjiga 10. decembra u Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хала 2: У петак „Green Love“ фестивал, субота резервисана за „Кранкшвестер“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.