Сутра јутарњи мраз, највиша температура 2 °C, на истоку до 4 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jan.2024, 12:50

Сутра јутарњи мраз, највиша температура 2 °C, на истоку до 4 °C

У већем делу Србије, осим на истоку, сутра ујутро се очекује умерен до јак мраз и тек понегде магла. Фото: Градске инфо У току дана биће умерено до потпуно облачно, хладно и без падавина, а локално провејавање слабог снега могуће је само у планинским пределима. Сунчани интервали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће бити чешћи на истоку и југу земље. Ветар слаб и умерен, у источној Србији јак, западни и северозападни.
Најнижа температура од -10 до -5 °C, локално и нижа, а у Неготинској Крајини око -1 °C. Највиша температура од -3 до 2 °C, у Неготинској Крајини око 4 °C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду ће бити умерено до потпуно облачно и хладно, без падавина, али уз поледицу услед залеђивања мокрих површина. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -7 до -5 °C, а највиша око -1 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, за викенд се очекује суво време, са сунчаним интервалима, уз јутарњи и преподневни мраз и мањи пораст дневних температура. Само ће се још у суботу ниска облачност местимично задржавати дуже током дана, са већом вероватноћом на југу Баната, у западној и централној Србији, области Хомоља и Поморавља, као и на југоистоку земље. Почетком наредне седмице очекује се слабљење јутарњег мраза уз дневне температуре од +3 до +8 °Ц. У понедељак ће доћи до пролазног наоблачења са кишом у брдско-планинским пределима, а ујутро понегде и у низијама са суснежицом и снегом. У уторак суво. Од среде до краја периода доћи ће до јачања југозападног ветра и наглог пораста температуре, а киша ће поново падати од четвртка.
Povećana dnevnica za službena putovanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра јутарњи мраз, највиша температура 2 °C, на истоку до 4 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.