Сутра без кише, најнижа температура од 2 до 7 °C, а највиша од 13 до 17 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2024, 13:25

Сутра без кише, најнижа температура од 2 до 7 °C, а највиша од 13 до 17 °C

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, сутра нас очекује делимично ведро јутро. Фото: Градске инфо Сутра ће у току дана у већем делу земље бити променљиво време уз смену облачних и сунчаних интервала и суво време, а само се понегде у Војводини, уз више облачности, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пре подне и средином дана очекује краткотрајна киша.
Увече ће се разведрити.
Дуваће углавном слаб променљив ветар на северу и истоку Србије и умерен западни и северозападни.
Најнижа температура биће од 2 до 7 °C, а највиша од 13 до 17 °C.
У другој половини ноћи на југу и југоистоку Србије уследиће ново наоблачење, пред јутро понегде с кишом.
У Београду јутро ће такође бити претежно ведро.
У току дана биће променљиво уз смену облачних и сунчаних интервала.
Увече ће се разведрити.
Дуваће ветар слаб до умерен западни и северозападни.
Најнижа температура око 6 °C, а највиша око 14 °C.
До четвртка, 25. априла, биће умерено до потпуно облачно, повремено с кишом и локалним пљусковима, понегде уз могућност грмљавине, а на високим планинама у току ноћи или у јутарњим сатима са снегом.
Већа количина падавина очекује се у уторак, 23. априла, у другом делу дана, на југу и истоку Србије, од 15 до 25 мм, локално и преко 30 мм, док ће у кошавском подручју бити ветровито са умереним и јаким југоисточним ветром, који ће на југу Баната и у доњем Подунављу достизати ударе олујне јачине.
Од петка, 26. априла, претежно сунчано и постепено топлије, а само се још у петак у брдско-планинским пределима, уз променљиву облачност, понегде очекује краткотрајна киша или пљусак.
Do 11č na referendumu glasalo ukupno 85 osoba, u Zvečanu niko nije glasa

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра без кише, најнижа температура од 2 до 7 °C, а највиша од 13 до 17 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.