ИДФ: Израел од почетка копнене операције погодио 2.500 циљева у Гази

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Nov.2023, 10:51

ИДФ: Израел од почетка копнене операције погодио 2.500 циљева у Гази

Израелске одбрамбене снаге (ИДФ) саопштиле су да су од почетка копнене операције пре недељу дана погодиле 2.500 циљева у нападима копнених, ваздушних и морнаричких снага у Појасу Газе. Фото: Танјуг/AP Photo/Abed Khaled ИДФ наводи да су трупе током ноћи наставиле борбе са оперативцима терористичког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Хамаса у северној Гази, објавио је „Тајмс оф Израел“.
Израелска војска је напоменула да су копнене снаге такође усмериле авионе на нападе на инфраструктуру Хамаса, складишта оружја, осматрачнице и командне центре.
ИДФ није дао информације о могућим жртвама међу израелским снагама.
UN: 1,5 miliona stanovnika Gaze raseljeno, objekti su pretrpani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ИДФ: Израел од почетка копнене операције погодио 2.500 циљева у Гази се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.