Наполи нуди Кварачелији продужење уговора уз плату од 2,5 милиона по сезони

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Mar.2023, 17:59

Наполи нуди Кварачелији продужење уговора уз плату од 2,5 милиона по сезони

Председник Наполија Аурелио де Лаурентис понудиће грузијском фудбалеру Квичи Кварачелији продужење уговора до 2028. године уз плату од 2,5 милиона евра по сезони, преноси Футмеркато. Фото: Танјуг/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP Кварачелија (22) има уговор са Наполијем до 30. јуна 2027. године, а >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренутно зарађује милион евра по сезони. Он би по новом уговору могао са бонусима годишње да зарађује четири милиона евра. Највећу плату у клубу из Напуља има Виктор Осимхен, који са бонусима годишње зарађује око пет милиона евра по сезони.
Футмеркато наводи да у нови уговор са грузијским фудбалером неће бити убачена клаузула о обештећењу. Клуб ће понуде за Кварачелију примати тек од јуна 2024. године, а Де Лаурентис је поручио свим заинтересованим тимовима да ће тражити 100 милиона евра одштете за грузијског репрезентативца.
Кварачелија (22) је у Наполи стигао прошле године из Динама из Батумија, а за клуб из Напуља одигао је ове сезоне 30 утакмица и постигао је 14 голова.
Фудбалери Аргентине победили Курасао 7:0, Меси хет-триком ушао у историју

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наполи нуди Кварачелији продужење уговора уз плату од 2,5 милиона по сезони се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.