Гладков: Руска ПВО оборила 2 дрона у руској Белгородској области, нема повређених

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 18:34

Гладков: Руска ПВО оборила 2 дрона у руској Белгородској области, нема повређених

 Руска ПВО оборила је данас две беспилотне летелице у руској Белгородској области која се граничи са Украјином, а нема повређених, изјавио је начелник региона Вјачеслав Гладков. Фото: WikimediaCommons/Ministerie van Defensie Гладков је написао на Телеграму да су причињена мања оштећења на фасадама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и прозорима три породичне куће у селу Николское, као и два на аутомобила приликом обарања дрона, пренео је ТАСС.
Приликом обарања другог дрона у близини села Безљудовка у области Шебекино, према прелиминарним подацима, нема ни жртава, нити штете, рекао је Гладков.
Гладков је раније током дана изјавио да је украјински дрон извршио напад на село у округу Грајворон у Белгородској области када је оштећен аутомобил, док повређених није било.
 
Zelenski: U slučaju uspeha ruske invazije drugi delovi Evrope biće u opasnosti

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Гладков: Руска ПВО оборила 2 дрона у руској Белгородској области, нема повређених се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.