Најбоља вежба за бутине и задњицу: Разбија целулит, топи сало и затеже мишиће за 2 недеље

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 10:15

Најбоља вежба за бутине и задњицу: Разбија целулит, топи сало и затеже мишиће за 2 недеље

За 2 недеље можете имати витке ноге попут топ модела, уколико поведете рачуна и о исхрани. Фото: Pexels/Jonathan Borba Скидање сала са бутина је најтежи део мршављња. На ногама се углавном сало најдуже и задржава упркос правилној исхрани. Међутим, за овај проблем постоји решење. За постизање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << феноменалних резултата довољна је само једна вежба.
Реч је о искорацима, вежби која трансформише изглед за само 2 недеље. Постоји неколико варијација ове вежбе, а најбоље би било да се оне комбинују у току једног тренинга.
Поред бутина, искораци јачају и мишиће задњице. Ова вежба је креирана тако да подиже кондицију, али и јача снагу и поправља стабилност и држање, а довољно је да се ради свега 10 минута у току дана. Искораци врло брзо дају прве резултате, већ након 2 недеље ћете приметити да вам ноге и задњица изгледају лепше. Врло је важно да се изоди правилно, јер у супротном може доћи до повреда.
Када изводите ову вежбу трудите се да леђа држите усправно и да гледате тачно исперд себе.
 

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најбоља вежба за бутине и задњицу: Разбија целулит, топи сало и затеже мишиће за 2 недеље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.