Миле Кекин у септембру у Хали 2

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 16:20

Миле Кекин у септембру у Хали 2

Нови живот Милета Кекина се наставља. За сам крај лета љубитељи рокенрола и панк-рока ће да доживе својеврсни енергетски потрес и шок бомбу јер ће 9. септембра у Хали 2 наступити Миле Кекин са својим бендом. Фото: Промо Кекин је недавно објавио свој нови албум ,,Њежно ђоном“, зацементирао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прва места на регионалним топ-листама са песмама које су већ увелико почеле да се издвајају као миљенице публике и да живе своје животе и тако најавио да ће његова соло каријера бити такође велика као што је то био случај и са Хладним Пивом.
Турнеја се наставља, а на ред долази један од његових омиљених градова са највернијим фановима- а то је Нови Сад, што је потврђено небројено пута у више од тридесет година музичке каријере Милета Кекина која траје константно, само мења облике и прелази из једног облика у други.
Он свакако није обичан музичар – Кекин је музички торнадо који заједно са својом екипом руши све баријере пред собом и оставља траг у сваком граду, и на свакој позорници коју освоји са својим бендом. ,,Оно што можемо да очекујемо је енергичан, искрен и велики спектакл који ће сигурно остати упамћен као један од најважнијих концерата Хладног пива у нашем граду о којем ће се причати много после самог догађаја. Песме ‘Питала си ме’, ‘Не волим те’, ‘Езотерија’, ‘Мала’, само су неки од хитова који су показали да рок музика није искључиво ствар 20. века, него да се дефинитивно тиче и данашњег времена у којем живимо и да ће их публика и то вече са уживањем слушати и певати“, наводе организатори концерта и најављују аудио-визуелни спектакл.
Од срчаних ритмова до животних, његова музика одзвања суштином живота, љубави и побуне. Његов карактеристичан спој рока, панка и регеа И кантри музике ствара ванвременски музички коктел ком је немогуће одолети. Истрајан и бескомпромисан – Миле је припремио музичко путовање које надилази границе и буди емоције, док његов глас позива на борбу.
Дођите да чујете највеће хитове Хладног Пива, али и Милета Кекина. Позвани се да уроните у чаролију коју ће у ноћи 9. септембра направити Кекин заједно са својим бендом.
Улазнице за концерт се могу пронаћи на свим Гигстиx продајним местима, али и путем њиховог сајта. Оне се крећу у износу од 1300 динара, када је у питању партер и 2000 динара – када је у питању фан-пит..
Kultni filmovi pored reke „Riverside Cinema“ 18. i 19. avgusta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Миле Кекин у септембру у Хали 2 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.