За седам дана из саобраћаја искључено 2.207 возача

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 15:49

За седам дана из саобраћаја искључено 2.207 возача

Саобраћајна полиција је од 5. до 11. децембра током међународне акције појачане контроле саобраћаја, из саобраћаја искључила 2.108 возача под дејством алкохола и 99 возача под дејством психоактивних супстанци. Фото: Pixabay/J32 Сви ти возачи искључени су из саобраћаја у акцији у којој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је учествовало 30 европских земаља чланица организације  ROADPOL – мрежа саобраћајних полиција Европе, саопштио је МУП.
Саобраћајна полиција контролисала је укупно 91.674 возача, а поред наведених прекршаја, откривена су још 15.803 друга прекршаја.
У службеним просторијама задржано је 375 возача који су управљали возилом са више од 1,20 промила алкохола у организму, а 64 возача затечена су у стању потпуне алкохолисаности, са више од 2,00 промила, што представља насилничку вожњу. Полиција имајући у виду новогодишње и божићне празнике, као и славе, када се очекује појачана фреквенција саобраћаја, апелује на учеснике у саобраћају да поштују прописе и да одговорним понашањем допринесу очувању безбедности саобраћаја.
Sutra naoblačenje, do 6 stepeni, u sredu ledena kiša u istočnim krajevima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За седам дана из саобраћаја искључено 2.207 возача се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.