Мајами повео 2:1 против Њујорк Никса у полуфиналу Истока

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 09:52

Мајами повео 2:1 против Њујорк Никса у полуфиналу Истока

Кошаркаши Мајамија победили су Њујорк Никсе (105:86) у трећем мечу полуфиналне серије Источне конференције НБА лиге и тако повели 2:1 и потврдили брејк који су направили у првом мечу. Фото: Танјуг/АР/Wilfredo Lee Питање победника је практично решено већ у првом полувремену, које је домаћин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << решио са плус 14. У трећој деоници је већ било плус 20, па су гости до краја само желели да изгубе са што мање разлике.
Џими Батлер је предводио Мајами са 28 поена. Макс Струс је додао 19 поена, Бам Адебајо 17, уз 12 скокова, а Кајл Лаури 14. Српски интернационалац Никола Јовић на паркету је провео 54 секунде.
Најефикаснији код Никса је био Џејлен Брунсон са 20 поена. Џош Харт је убацио 15 поена уз 12 ухваћених лопти, Ар Џеј Барет је имао 14 поена, Имануел Квикли 12, а Џулијус Рендл је имао 10 поена и 14 скокова.
Четврта утакмица серије игра се у ноћи између понедељка и уторка, а у финале Истока ће клуб који први упише четири победе.
Lejkersi ubedljivi protiv Golden Stejta za vođstvo 2:1 u seriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајами повео 2:1 против Њујорк Никса у полуфиналу Истока се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.