Потпуни преокрет, Србија води 2:1

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2022, 13:04

Потпуни преокрет, Србија води 2:1

Србија води после потпуног преокрета. Стрелац је био Сергеј Милинковић Савић у надокнади времена у 48. минуту. Само два минута раније Србија је изједначила резултат. Фото: Танјуг/AP/Frank Augstein После центрашута Душана Тадића у 45. минуту пред голом Камеруна најбољи у скоку био је Страхиња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Павловић.
Фудбалери Камеруна повели су у 29. минуту. Стрелац је био Жан Чарлс Кастелето после корнера.
Наши фудбалери од почетка кренули су офанзивно и пропустила неколико изгледних прилика за гол. Прву шансу наши фудбалери су имали у десетом минуту, када је Александар Митровић погодио стативу.
Србија је у 17. минуту пропустила и другу велику шансу. Митровић је шутирао са десетак метара али је лопта прошла поред гола.Камерунци су запретили два минута касније преко Кундеа али је наш голман Вања Милинковић-Савић одлично интервенисао и избацио лопту у корнер.
Srbija propustila prilike, a Kamerun poveo sa 1: 0

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Потпуни преокрет, Србија води 2:1 се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.