ФТН додељује златне индексе генерацији уписаној школске 1973/74. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 09:54

ФТН додељује златне индексе генерацији уписаној школске 1973/74. године

У склопу обележавања 63 године од оснивања, Факултет техничких наука доделиће Златне индексе генерацији инжењера машинства, грађевинарства и електротехнике, који су ФТН уписали школске 1973/74. године. Фото: Градске инфо Тим поводом са Факултета техничких наука позивају колеге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који су дипломирали на њиховом факултету да до 3. маја на мејл адресу zlatni.indeksi@uns.ac.rs пошаљу следеће податке:
1. Име и презиме
2. Датум и место рођења
3. Број индекса
4. Адреса и контакт телефон.
Подаци се могу доставити попуњавањем формулара који се налази на сајту Факултета, као и путем телефона 021/459 141 сваког радног дана од 7:00 до 14:30 часова.
Сви детаљи везани за свечану доделу Златних индекса биће благовремено објављени.
Srednjoškolci prikupili više od 400.000 dinara na humanitarnom turniru

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФТН додељује златне индексе генерацији уписаној школске 1973/74. године се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.