Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 14:00

Боја оловке за очи коју треба да имате: Пружиће вам буднији изглед и крупније очи, а жене је обожавају још од 1960-их

Црна оловка за очи одувек је била водећи елемент сваког женског несесера, са њом је шминкање почињало и завршавало се. Ипак, беле оловке недавно су им „украле“ подијум, и то са добрим разлогом! Фото: Pexels/Inna Mykytas Црна је одувек била елегантна и безвременска боја за истицање очију. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Додаје драматичност и интензитет очима, али беле оловке за очи нису ништа мање привлачне.
Тренд коришћења белих ајлајнера почео је 1960-их. Коришћене су са црним ајлајнером за стварање великих, драматичних и оштрих очију.
Потребне су вам само праве смернице за правилно наношење беле оловке и добићете одличан изглед.
Коришћење беле оловке за очи Исцртајте „водену линију“ очију Можете да користите белу оловку за очи да исцртате водену линију како бисте одмах подигли очи и учинили да изгледају веће и будније.
Унутрашњи угао ока Користите белу оловку за очи у унутрашњем углу вашег сузног канала да бисте уморним очима дали тренутни сјај.
Као сенка за очи Бели ајлајнер нанесите на цело подручје очних капака, а затим користите чврсту четкицу за сенку или домали прст и лагано га изблендајте.
Подизање обрва Бела оловка за очи такође може да се користи за подизање обрва. Можете да пратите облик ваших природних обрва да бисте им дали упечатљивији изглед. Нанесите белу оловку тачно испод највише тачке кости обрва како бисте нежно истакли очи.
Купидонов лук Нанесите белу оловку за очи на највишу област купадонског лука да бисте истакли и створили илузију већих усана. Кључ за постизање овог трика је беспрекорно блендање производа, у супротном би могло да изгледа неприродно.
Nekada ste bili najbolji prijatelji, ali se sve promenilo: Šest znakova da je došao kraj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Боја оловке за очи коју треба да имате: Пружиће вам буднији изглед и крупније очи, а жене је обожавају још од 1960-их се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.