Узбуњивач: САД од 1930-их знају за постојање ванземаљаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 19:55

Узбуњивач: САД од 1930-их знају за постојање ванземаљаца

Узбуњивач и бивши амерички обавештајац Дејвид Граш, изјавио је данас да Сједињене Америчке Државе знају за активности „нељуди“ од тридесетих година прошлог века. Foto: AP Photo/Nathan Howard На питање конгресмена да ли америчка влада има информације о ванземаљском животу, Граш је рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да су САД вероватно свесне активности које нису људске од 1930-их година, преноси АП.
Узбуњивач је, током сведочења пред Наздорним одбором Представничког дома америчког Конгрес, рекао да је апсолутно сигуран да САД поседују УАП (неидентификовани ваздушни феномени) и напоменуо да то тврди на основу разговора са више од 40 сведока током четири године.
Тврди да зна „тачне локације“ где се налази ова технологија и наводи да је те локације „доставио генералном инспектору, а неке и обавештајним одборима“.
Граш је током сведочења казао да се суочио са „бруталном одмаздом“ након што је, како тврди, открио доказе о томе да Влада САД крије доказе о постојању ванземаљаца.
„Било је веома брутално и веома несрећно, неке од тактика које су користили да би ме повредили, и професионално и лично“, рекао је Граш.
Он је навео да зна „више колега“ које су физички повређене услед активности УАП-а, а на захтев да каже више детаља о томе, одговорио је да „не може да улази у појединости“.
Дејвид Груш је 36-годишњи амерички ветеран који је био члан Оперативне групе за неидентификоване летеће објекте (НЛО-УФО), а од 2019. до 2021. године служио је као представник Националне извиђачке канцеларије, једне од пет великих америчких обавештајних агенција.
Највеће технолошке компаније желе да регулишу развој вештачке интелигенције

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Узбуњивач: САД од 1930-их знају за постојање ванземаљаца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.