Радионица “С обе стране камере” у уторак, 19. марта у КС Барка

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2024, 08:02

Радионица “С обе стране камере” у уторак, 19. марта у КС Барка

Дођите 19. марта у 19 часова на супер забавну радионици у КС Барка. Фото: НС ЕПК/Јелена Ивановић Радионица под називом “С обе стране камере” сачињена је од вишенедељног дружења са децом узраста од 11 до 15 година и са млађима који верују да могу да се уклопе.
Циљ радионице је упознавање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и примена стеченог знања у пољима новинарства и аудиовизуелних медија (искључиво камере).
Радионица се састоји из теоријског и практичног дела. На првим дружењима следи основно упознавање са новинарством кроз занимљиво излагање и примере прилагођене узрасту (искључиво Pоwеr Pоint Prezentacija), затим упознавање са медијумом камере и схватању узајамног значаја ова два занимања.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Kulturna stanica Barka (@barka_ks)


Практичан рад подразумева примену стеченог теоријског знања и приликом изјашњавања деце који медији им је ближи и лепши, самим тим ће им природно бити додељен задатак и даља примена теорије.
Радионица ће такође садржати и мале историјске осврте на клисански део града, где ће се деца упознати са својим комшилуком и на основу тих сазнања правити видео есеје о насељу и људима који су живели и живе у њему, традицији, архитектури итд.
Такође, након завршеног курса, заинтересована деца могу активно наставити дружење са КС Барка, где у договору са руководиоцем, могу извештавати о предстојећим догађајима, радити интервјуе са излагачима, једном речју, пратити рад поменуте културне станице.
Радионице ће се одржавати уторком од 19:00 до 20:30 часова у КС Барка!
Novi objekat OŠ „Miloš Crnjanski“ na Satelitu poprima prve obrise (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радионица “С обе стране камере” у уторак, 19. марта у КС Барка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.