У целој Србији температуре испод нуле, у Сјеници минус 19 степени; Увече наоблачење са кишом и снегом

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 09:10

У целој Србији температуре испод нуле, у Сјеници минус 19 степени; Увече наоблачење са кишом и снегом

У целој Србији температуре су јутрос испод нуле, а најхладније је у Сјеници, где је у 6 сати измерено минус 19 степени Целзијуса, показују подаци Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ). Фото: Танјуг/Владимир Спорчић У Куршумлији је измерено минус 12, у Пожеги и Ваљеву минус >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 11, у Врању минус 10, а на Златибору минус девет степени.Најтоплији су Београд и Неготин са минус 3 степена Целзијуса.
У Србији данас сунчано, увече наоблачење са кишом и снегом
У Србији данас, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, јутро ведро и хладно са слабим и умереним мразем, а током дана претежно сунчано.
Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак, југоисточни. Јутарња температура од – 11 до – 4, дневна од 2 до 6 степени Целзијуса.
Увече на северу и западу постепено наоблачење, а током ноћи и мешовите падавине, киша и снег уз поледицу.
У Новом Саду јутро ведро и хладно са слабим и умереним мразем. Током дана претежно сунчано.
Ветар слаб и умерен, југоисточни. Јутарња температура од – 8 до – 4, дневна око 6 степени Целзијуса.
Увече и током ноћи постепено наоблачење.
Mali: Ekspo će biti najveće gradilište u ovom delu Evrope

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У целој Србији температуре испод нуле, у Сјеници минус 19 степени; Увече наоблачење са кишом и снегом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.