Орлић заказао ванредно заседање Скупштине за 19. јул, на дневном реду 30 тачака

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 20:08

Орлић заказао ванредно заседање Скупштине за 19. јул, на дневном реду 30 тачака

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић сазвао је, на захтев 103 народна посланика, четврто ванредно заседање у Тринаестом сазиву за среду, 19. јул, са почетком у 10 сати. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Како је саопштено из Орлићевог Кабинета, на дневном реду ће бити доношење више >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << десетина закона у 30 тачака, међу којима су Закон о озакоњењу објеката и о потврђивању споразума између Владе Србије и Европске комисије о механизмима примене финансијске помоћи ЕУ Србији у оквиру Инструмента за претприступну помоћ у области подршке програма руралног развоја (IPARD III).
Посланици ће разматрати и предлоге закона о Привременом регистру мајки и других лица којима се уплаћује новчана помоћ, финансијској подршци породици са децом, ваздушном саобраћају, енергетици, планирању и изградњи, железници, запошљавању странаца.
У скупштинској процедури наћи ће се и предлог да се за министра просвете у Влади Србије изабере Славица Ђукић-Дејановић.
Посланици ће одлучивати и о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности, затим о споразумима о зајму за развојну политику зеленог раста у Републици Србији између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој и Европске банке за обнову и развој.
Orlić sa ministrom spoljnih poslova Venecuele

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орлић заказао ванредно заседање Скупштине за 19. јул, на дневном реду 30 тачака се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.