Долази невреме из Хрватске, у Србији око 19 сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 18:46

Долази невреме из Хрватске, у Србији око 19 сати

Јако невреме праћено грмљавином које је захватило Хрватску стићи ће у Србију око 19 сати, упозорио је Републички хидрометеоролошки завод. FOTO: Julian Stratenschulte/dpa via AP Јако невреме са грмљавином које је захватило Загребачку регију и брзо се изместило ка Осјечком региону стиже до границе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Србијом око 19 сати и најпре ће захватити западне делове Војводине, Мачву и доње Подриње, наводи РХМЗ.
У јаком невреме праћеном кишом и олујним ветром које је захватило Загреб око 16 сати Загреб две особе су страдале.
Хитне службе су због невремена примиле више од 700 позива, међу којима је и неколико дојава о повређеним особама, а само ватрогасци су имали 50 интервенција.
Pedeset miliona dinara opštinama u AP Vojvodini za projektno-tehničku dokumentaciju za upravljanje komunalnim otpadnim vodama

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Долази невреме из Хрватске, у Србији око 19 сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.