Идеалан дан за спојити музеј и позориште, сазнајте како! (петак, 19. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 07:01

Идеалан дан за спојити музеј и позориште, сазнајте како! (петак, 19. мај)

Иако су иза нас два веома кишна дана, овај петак ће са својим садржајима учинити да заборавите на све временске непогоде које су нас задесиле. Данашња температура биће много виша него претходних дана и износиће 24 степена, док ће најнижа температура бити 12 степени. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Одређени делови дана биће толико сунчани да ће вас просто натерати да изађете из својих домова и упутите се негде.
Од 17 и 19 часова у Спомен-збирци Павла Бељанског одржаће се представе “Боеми са Монпарнаса“ и “Аманет“ у склопу Фестивала музејског театра. Овај фестивал идеална је манифестација за све заљубљенике у музеје, али и позоришну уметност!
Комплетан програм ове манифестације можете погледати ОВДЕ.
Фото: Промо У Културном центру “Младост“ у Футогу, поново ће радити биоскоп! Овога пута у питању је приказивање проекције филма “Принцеза Лате и магични водени камен“ са почетком у 18 часова, док ће на истом месту у 20 часова бити приказан филм “Клуб задовољних жена“.
У Српском народном позоришту играће се бројне интересантне представе, а посебно вам препоручујемо да погледате “Лутку са кревета 21“ која ће се одиграти на Камерној сцени у 21 час.
Фото: Градске инфо Исто позориште у 19.30 приказује класик Бранислава Нушића звани “Народни посланик“, па уколико сте више расположени за овако нешто своје карте можете обезбедити КЛИКОМ ОВДЕ.
Ипак, занимљив репертоар је и у Позоришту младих, те уколико вам се гледа “Брачна комедија“ или “Било једном на Бријунима“ можете прошетати до Соколског дома.
Галерија Матице српске наставља са својом манифестацијом Музеји за 10 и то са промоцијом књиге “Портрет српског интелектуалца у доба просветитељства“ са почетком у 19 часова.
Фото: PrtSc/skcns.org СКЦНС Фабрика окупиће све обожаваоце великог Владе Дивљана јер ће у 21 час наступити Зденко Колар са својим бендом који ће традиционално свирати у Дивљанову част.
Вечерас, такође, можете посетити 46. Новосадски ноћни базар који ће бити организован на Рибљој пијаци.
Фото: Промо Које ће улице остајати без струје и којим путем поћи на посао како не бисте завршили у гужви погледајте у нашој рубрици СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
Уживајте у данашњем дану!
Ulica priča priču: Zmaj Jovina ulica (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Идеалан дан за спојити музеј и позориште, сазнајте како! (петак, 19. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.