Концерт гитарског дуа Булатовић и Никчевић у КС „Еђшег“, 19. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 10:12

Концерт гитарског дуа Булатовић и Никчевић у КС „Еђшег“, 19. маја

Извођење гитарског дуа Булатовић & Никчевић имаће прилику да чују посетиоци Културне станице Еђшег 19. маја у 20:00 часова. Фото: Културна станица Еђшег Осим музичког ужитка посетиоци ће имати прилику да премијерно виде два музичка спота који су снимани у подграђу Петроварадинске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тврђаве и у Беочину. У продукцији ових видео радова су, осим осталих, учествовали сниматељ Саша Ђукић, монтажер Небојша Рудић, а режију потписује Вуко Мартиновић.
Овај дуо чине музичари – Срђан Булатовић и Дарко Никчевић, који свој опус заснивају на црногорској етно музици. Поред тога што су имали наступе широм света, од тога два пута у Каренги холу у Њујорку, они су и композитори који стварају ауторску музику. Уз то, једна од најзначајнијих светских издавачких кућа класичне музике Наџос рецордс је поставила страницу ових аутора која се високо котира.
Улаз на овај догађај је бесплатан. Програм су подржали Управа за сарадњу са дијаспором исељеницима Црне Горе и Национални савет црногорске националне мањине.
Saznajte zašto su novosadski muzeji za 10 ovog utorka! (utorak, 16. maj)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт гитарског дуа Булатовић и Никчевић у КС „Еђшег“, 19. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.