Председник Александар Вучић 19. маја у Јужнобанатском округу

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 13:19

Председник Александар Вучић 19. маја у Јужнобанатском округу

Председник Србије Александар Вучић 19. маја посетиће Јужнобанатски округ. Обићиће све општине и градове, ексклузивно сазнаје наш портал. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Свака посета Председника Вучића Јужнобанатском округу резултирала је новим инвестицијама у привреду, инфраструктуру, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << здравство, школство, увек је грађанима саопштавао лепе вести и најављивао фабрике, нова радна места, путеве, болнице, школе, комуналну инфраструктуру…пројекте који су се, за разлику од свих других политичких обећања током протеклих пола века – заиста остваривали.
Очекује се и велики скуп у Панчеву. Народ од Председника очекује да чује његове развојне планове и даље кораке у борби за очување мира, стабилности и интереса наше Србије у садашњим и временима која долазе, скуп на којем ће му, недвосмислено, народ упутити јасну подршку за наставак успешне политике у будућности.
Grujičić čestitala dobrovoljnim davaocima krvi njihov dan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Александар Вучић 19. маја у Јужнобанатском округу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.