(18+) KRVAV POSAO: Ova devojka dobija debele pare od muškaraca da ih bije i muči!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) KRVAV POSAO: Ova devojka dobija debele pare od muškaraca da ih bije i muči!

Ona kaže da zarađuje za život od 17. godine, i da je posao “mučiteljke” profesija iz njenih snova

Seksi devojka dobija debele pare od muškaraca – da ih bije ! Ona se zove Keara Linč, ima 28. godina, poreklom je iz Portlanda, SAD i njen posao je da ponižava i vređa tipove koji to vole.

Ona kaže da zarađuje za život od 17. godine,  i da je posao “mučiteljke” profesija iz njenih snova. A sve je počelo slučajno, tako što je upoznala momka koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bivao napaljeniji što je ona bila grublja prema njemu.

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on Apr 4, 2015 at 3:36pm PDT

Izgleda da je procenila da na tržištu mazohista može dobro da se zaradi, a natrčala je i na sajt koji prodaje korišćeno donje rublje. Kada je svoje gaćice prodala za 70 dolara, bilo joj je jasno čime treba da se bavi u životu.

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on Mar 19, 2015 at 7:05pm PDT

I još kaže da uživa u svom poslu, ali ne koliko i njeni verni klijenti, koji mnogo vole čvrstu žensku ruku. Glupavo? Možda. Ali, svakako bolje od rada u rudniku.

(gm-radio.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.