18+ EVO REŠENJA: Momci, ovako možete da uvećate svoj penis bez operacije

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18+ EVO REŠENJA: Momci, ovako možete da uvećate svoj penis bez operacije

Oglašivači znaju šta tražite na Guglu, i zato vam i nude reklame za 'magične' proizvode koji će vam uvećati muškost. Ne bacajte novac na to, jer rezultate možete postići i sami.

Ako ste muškarac, sigurno ste makar jednom pomislili kako ne bi bilo loše da vam je penis makar malo veći.

Oglašivači znaju šta tražite na Guglu, i zato vam i nude reklame za "magične" proizvode koji će vam uvećati muškost.

Ipak, ne postoji ta krema ili pilula koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će naterati vaš penis da ode u dužinu, tako da je svaki novac koji date u tu svrhu uzalud bačen.

Ipak, postoji par trikova kojima možete makar vizuelno da uvećate svog "vršnjaka":

Smršajte

Ako ste pustili stomačić, višak masti oko prepona i stomaka automatski će vizuelno smanjiti i vaš penis. Rešite se sala, i penis će vam narasti u tren oka.

Skratite stidne dlake

Ovo je stari trik koji oduševi svakog muškarca koji ga prvi put isproba. Možda i niste zainteresovani da redovno održavate ovo područje, ali kada vidite kakva čuda radi za vaš penis, verovatno ćete se predomisliti.

Pobrinite se da je erekcija dosegla pun potencijal

Kolika god da vam je erekcija, verovatno nije dosegla pun potencijal, iako vi mislite da jeste. Uzrok tome je taj što imate nedovoljan dotok krvi u penis, a razlozi mogu biti brojni - pušenje, gojaznost, dijabetes... Dakle, pobrinite se da vam je ostatak tela zdrav, i penis će vam automatski delovati veće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.