18 DANA POSLE JELENINOG UBISTVA Muz i svekar lecili tugu na splavu na Dunavu

Izvor: medio.rs, 19.Apr.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18 DANA POSLE JELENINOG UBISTVA Muz i svekar lecili tugu na splavu na Dunavu

BEOGRAD - Nije prošlo ni 40 dana od ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović a njen muž Zoran i svekar Vladimir izašli su na piće - na splav..

Posle 18 dana od misterioznog nestanka i ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, njen suprug Zoran izašao je među ljude sa ocem, sinom i ćerkicom. Fotografija tog izlaska pojavila se na Tviteru i rsirila brzinom svetlosti.

Nedeljno popodne proveli su na obali Dunava, na keju kod Kule Nebojša. Vidno neraspoložen, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Zoran je ćutke palio cigarete na splavu. Nije bio raspoložen za razgovor, objavio je Blic.

Otac Vladimir pokušavao je da ga malo oraspoloži, čak se i nasmejao nekoliko puta, ali Zoran nije bio zainteresovan.

Gosti na splavu posmatrali su ih sa čuđenjem komentarišući da je "za ovakvo pojavljivanje u javnosti prerano" dok su drugi komentarisali da su izašli da bi "pokazali jer nemaju čega da se plaše".

Marjanovići i Jelenina majka, kojoj je juče pozlilo na groblju, svakog dana obilaze Jelenin grob.

(Blic/Dobrivoje Katanić)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

OD JELENINOG UBISTVA PROŠLO 18 DANA Muž i svekar tugu zalivali na splavu!

Izvor: Blic, 19.Apr.2016

Nije prošlo ni 40 dana od ubistva pevačice Jelene Krsmanović a njen muž Zoran i svekar Vladimir izašli su na piće - i to na splav...Posle više od dve nedelje nakon misterioznog nestanka i ubistva Jelene Krsmanović Marjanović njen suprug Zoran izašao je među ljude sa decom i ocem Vladimirom...Nedeljno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.