Сутра умерено до потпуно облачно, температура до 18 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 14:45

Сутра умерено до потпуно облачно, температура до 18 °C

Сутра ујутру и током преподнева биће умерено до потпуно облачно, на северозападу и западу суво, а у осталим крајевима местимично са слабом кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо По подне ће се у Тимочкој Крајини задржати облачно време, у осталом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << делу земље променљиво са дужим сунчаним периодима, а краткотрајна киша или пљусак очекују се у брдско-планинским пределима југозападне, јужне, југоисточне и источне Србије.
Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната са ударима олујне јачине, по подне у слабљењу. Најнижа температура од 5 до 10 C, а највиша од 10 °C у Тимочкој Крајини, до 18 °C у западној Србији. У Београду ће ујутру и пре подне бити претежно облачно са слабом краткотрајном кишом. После подне суво са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура око 9 °C, а највиша око 16 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, до уторка ће бити натпросечно топло, у недељу и понедељак променљиво, уз смену сунчаних и облачних интервала, док се краткотрајна киша очекује у брдско-планинским пределима источне и јужне Србије, а у уторак и у осталим крајевима.
Почетком наредне седмице југоисточни ветар поново у појачању. Максимална температура од 15 до 20 °C, а у Тимочкој Крајини од 12 до 16 °C. Од среде наступа захлађење – ветар ће бити у скретању на северозападни, а киша, која се уз променљиву облачност повремено очекује у нижим пределима, на планинама ће прећи у суснежицу и снег. У суботу се очекује суво време.
Vojvodinu u januaru posetilo 4,2 odsto turista više nego pre godinu dana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра умерено до потпуно облачно, температура до 18 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.