Партизан испустио 18 поена предности у Мадриду и остао без Ф4 Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 07:32

Партизан испустио 18 поена предности у Мадриду и остао без Ф4 Евролиге

Кошаркаши Партизана нису успели да се пласирају на Фајнал фор Евролиге, пошто су вечерас у Мадриду поражени од Реала резултатом 98:94 у петом мечу четвртфинала плеј-офа најквалитетнијег европског клупског такмичења. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Реал је до Ф4 стигао серијом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 3:2 у победама иако је мадридски клуб губио 2:0.
Кошаркаши Реала ће у полуфиналу Ф4, који је на програму од 19. до 21. маја у Каунасу, играти са Барселоном. У другом полуфиналу састаће се Монако и Олимпијакос.
Партизан је пропустио велику прилику да избори пласман на Ф4, пошто је почетком другог полувремена имао и 18 поена предности (59:41), али је серијом грешака и лоших решења у нападу дозволио Реалу да преокрене резултат и да стигне до победе.
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u nedelju počinju polufinale plej-ofa ABA

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан испустио 18 поена предности у Мадриду и остао без Ф4 Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.