Данас умерено до потпуно облачно, температура до 18 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 09:12

Данас умерено до потпуно облачно, температура до 18 степени

Ујутру и током преподнева биће умерено до потпуно облачно, на северозападу и западу суво, а у осталим крајевима местимично са слабом кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо По подне ће се у Тимочкој Крајини задржати облачно време, у осталом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << делу земље променљиво са дужим сунчаним периодима, а краткотрајна киша или пљусак очекују се у брдско-планинским пределима југозападне, јужне, југоисточне и источне Србије.
Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната са ударима олујне јачине, по подне у слабљењу. Најнижа температура од 5 до 10 °Ц, а највиша од 10 °Ц у Тимочкој Крајини, до 18 °Ц у западној Србији.
У Београду ће ујутру и пре подне бити претежно облачно са слабом краткотрајном кишом. После подне суво са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура око 9 °Ц, а највиша око 16 °Ц. Према прогнози за наредних седам дана, до уторка ће бити натпросечно топло, у недељу и понедељак променљиво, уз смену сунчаних и облачних интервала, док се краткотрајна киша очекује у брдско-планинским пределима источне и јужне Србије, а у уторак и у осталим крајевима.
Почетком наредне седмице југоисточни ветар поново у појачању. Максимална температура од 15 до 20 °Ц, а у Тимочкој Крајини од 12 до 16 °Ц. Од среде наступа захлађење – ветар ће бити у скретању на северозападни, а киша, која се уз променљиву облачност повремено очекује у нижим пределима, на планинама ће прећи у суснежицу и снег. У суботу се очекује суво време.
Primljena nova generacija na služenje vojnog roka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас умерено до потпуно облачно, температура до 18 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.