Богдан Богдановић постигао 18 поена у поразу Атланте од Сакрамента

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2024, 13:00

Богдан Богдановић постигао 18 поена у поразу Атланте од Сакрамента

Кошаркаши Сакрамента победили су на свом терену Атланту резултатом 122:107 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Randall Benton Најефикаснији у победничком тиму био је Харисон Барнс са 32 поена, док је Домантас Сабонис постигао 14 поена и имао је 21 скок и шест асистенција.
Код гостију, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најбољи је био Деџонте Мареј са 35 поена и 10 ухваћених лопти. Српски кошаркаш Богдан Богдановић био је стартер у екипи Атланте, а на терену је провео скоро 34 минута. Он је постигао 18 поена и имао је два скока и четири асистенције. Кошаркаши Филаделфије победили су на свом терену Сан Антонио резултатом 133:123. Утакмицу је обележио кошаркаш Филаделфије Џоел Ембид, који је постигао 70 поена и имао је 18 скокова и пет асистенција. Ембид је са 70 постигнутих поена оборио рекорд франшизе, који је држао Вилт Чемберлен са 68 поена.
У екипи Сан Антонија најбољи је био Виктор Вембањама, који је постигао 33 поена и имао је седам скокова. Кошаркаши Шарлота надиграли су у гостима екипу Минесоте резултатом 128:125. У победничком тиму бриљирали су Мајлс Бриџис са 28 поена и Брендон Милер, који је убацио 27. У екипи Минесоте најефикаснији је био Карл-Ентони Таунс са 62 поена и осам скокова
У осталим ноћашњим утакмицама НБА лиге, постигнути су следећи резултати: Детроит – Милвоки 113:122, Орландо – Кливленд 99:126, Торонто – Мемфис 100:108, Далас – Бостон 110:119 и Финикс – Чикаго 115:113.
Đoković pobedio Frica i plasirao se u polufinale Australijan opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Богдан Богдановић постигао 18 поена у поразу Атланте од Сакрамента се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.