Никола Станковић донео победу Чукаричком у Ивањици против Јавора у 18. колу СЛС

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 18:11

Никола Станковић донео победу Чукаричком у Ивањици против Јавора у 18. колу СЛС

Фудбалери Чукаричког победили су вечерас у Ивањици екипу Јавора резултатом 2:1 (1:0) у мечу 18. кола Суперлиге Србије. Фото: Pixabay/phillipkofler Голове за Чукарички постигли су Ђорђе Ивановић у осмом и Никола Станковић у 88. минуту. Једини стрелац за домаћи тим био је Радивој Босић у 55. минуту.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Фудбалери Чукаричког се налазе на петом месту на табели са 26 бодова, док је Јавор десети са 20. Чукарички ће у наредном колу на свом терену дочекати ИМТ, док ће Јавор гостовати екипи ТСЦ-а у Бачкој Тополи.
Фудбалери Радника и Вождовца одиграли су раније данас у Сурдулици без победника, 1:1, док ће се ИМТ од 17 часова у Београду састати са екипом Новог Пазара.
Јуче су одиграна три меча 18. кола СЛС, а постигнути су следећи резултати: Раднички (КГ) – ТСЦ 0:0, Црвена звезда – Младост 3:1 и Железничар – Спартак 2:1.
Сутра ће од 16 сати у Нишу играти Раднички и Партизан, док ће се од 18.30 часова у Новом Саду састати Војводина и Напредак.
ATP uvrstio tri meča Novaka Đokovića među pet najboljih teniskih duela u 2023.

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Никола Станковић донео победу Чукаричком у Ивањици против Јавора у 18. колу СЛС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.