ФК Црвена звезда: У продаји карте за меч 18. кола СЛС против Младости из Лучана

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2023, 12:21

ФК Црвена звезда: У продаји карте за меч 18. кола СЛС против Младости из Лучана

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да је почела продаја улазница за меч са екипом Младости из Лучана у оквиру 18. кола Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/Јадранка Илић У саопштењу „црвено-белих“ се наводи да сви заинтересовани навијачи већ од данас могу онлајн да купе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улазнице преко званичног сајта клуба.
Утакмица између Црвене звезде и Младости биће одиграна у суботу, деветог децембра од 16 часова на стадиону „Рајко Митић“ у Београду.
Карте за овај меч могу се купити у петак од 10 до 18 часова на благајнама стадиона „Рајко Митић“, као и у суботу од 10 сати до почетка утакмице.
Улазнице за северну трибину коштају 400 динара, 500 за источну, а 700 за западну. Карта за трибину „Синиша Михајловић“ вреди 1.400 динара, а ВИП један и два – 6.500. ВИП галерија кошта 8.500 динара.
Црвена звезда је друга на табели СЛС са 40 бодова, док је Младост пета са 25.
Košarkaši Milvokija i Los Anđeles Lejkersa u polufinalu NBA kupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: У продаји карте за меч 18. кола СЛС против Младости из Лучана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.