Изложба радова студената вајарства од 18. до 27. марта у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 13:54

Изложба радова студената вајарства од 18. до 27. марта у СКЦНС Фабрици

Изложба радова студената вајарства новосадске Академије уметности „Скице, скулптуре и звук“, биће отворена у понедељак 18. марта у 19 часова у СКЦНС Фабрици. Фото: СКЦНС Фабрика Изложба представља пресек једне генерације и отварање специфичног прозора у то како млади виде уметност: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скулптуру, цртеж, музику, односно на који начин се баве питањем портрета тј. фигурације. На изложби ће бити приказане тродимензионалне форме и скице, а представиће се и бенд студената са Академије.
Изложба обухвата радове Милана Бањанина, Јоване Џелебџић, Ларе Зелди-Добаи, Доситеја Здравковића и Михаила Лукића, који су вајарство у класи професора Николе Мацуре уписали 2022/2023. године, а ови радови настали су на њиховој другој години студија.
Поставка ће моћи да се погледа до 27. марта, сваког радног дана од 10 до 18 часова. Улаз је бесплатан.
Фото: СКЦНС Фабрика Mit o ptici: Program Antićevih dana u galeriji Prometej

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изложба радова студената вајарства од 18. до 27. марта у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.