Ивана Вулета у финалу скока у даљ на СП, Милица Гардашевић заузела 18. место

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 17:00

Ивана Вулета у финалу скока у даљ на СП, Милица Гардашевић заузела 18. место

Српска атлетичарка Ивана Вулета обезбедила је пласман у финале скока у даљ на Светском првенству у атлетици у Будимпешти. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Српска репрезентативка је преступила у првом скоку, затим је скоком у другој рунди од 6, 82 метара обезбедила пласман у финале, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а потом је пропустила трећу серију.
Поред Вулете, још само две атлетичарке успеле су да прескоче квалификациону норму.
Друга српска представница Милица Гардашевић најдаљи скок забележила је у првој серији (6,51 м), у другој серији је преступила, а у трећој серији је скочила до 6,45 метара.
То је било довољно за 18. место на свету, док је у финале пролазило њих 12.
Финале у скоку удаљ, на програму је сутра 20. августа од 16 часова.
До краја данашњег дана Елзан Бибић наступиће у квалификацијама на 1.500 метара од 19.20 часова, а од 20.35 сати на програму је финале бацања кугле, где ће наступити Армин Синанчевић.
Taipej: 42 kineska borbena aviona i osam brodova u vežbi nadomak Tajvana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивана Вулета у финалу скока у даљ на СП, Милица Гардашевић заузела 18. место се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.