Концерт Јозефа Ван Винсема у Синагоги, 18. августа

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 07:57

Концерт Јозефа Ван Винсема у Синагоги, 18. августа

Од почетка своје композиторске каријере Ван Висем је за циљ имао да широј публици приближи звуке јединствене барокне лауте, и у томе је у потпуности успео. Фото: PrtSc/new.gigstix.com Добитник награде за најбољу музику за филм на филмском фестивалу у Кану за своје остварење у вампирској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << драми „Само љубавници опстају“ (Only Lovers Left Alive), Ван Висем, сарађивао је са Џимом Џармушем, Џејмсом Блекшоом, Золом Џизус и многим другим невероватним личностима из уметничке индустрије.
Јозеф Ван Висем је објавио више од 20 албума где је на аутентичан начин оживео дух прошлости, чему је придодао и свој најновији ЛП «Behold! I Make All Things New» — инструментално, неокласично дело, снимљено током локдауна између 2019 и 2021. Одржао је концерте широм света, у академским салама, католичким катедралама и на најпрестижнијим фестивалима попут АТП-а и Примавера Саунд-а свирајући своју потпуно црну барокну лауту, израђену посебно за њега.
Сада ван Висем стиже у Синагогу да урони слушаоце у свој лични и чудесни свет, пун мрачних искустава и јединствених осећања.
Концерт почиње од 20:00 часова, а карте за концерт можете купити на свим продајним местима „Gigstixa“ и онлајн.
Međunarodni festival savremenog plesa „Tanz Platz“ od 12. do 19. septembra u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт Јозефа Ван Винсема у Синагоги, 18. августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.