Селектор Србије Игор Колаковић одредио списак од 18 играча за припреме за ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 13:27

Селектор Србије Игор Колаковић одредио списак од 18 играча за припреме за ЕП

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић одредио је списак од 18 играча на које ће рачунати на почетку припрема за предстојеће Европско првенство, саопштио је данас Одбојкашки савез Србије на званичном сајту. Фото: ossrb.org Репрезентација Србије почеће у понедељак, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 24. јула, припреме за ЕП 2023, које ће се одиграти од 28. августа до 16. септембра у Италији, Северној Македонији, Бугарској и Израелу. Србија ће играти у А групи са Швајцарском, Белгијом и Италијом у Перуђи, а у Анкони против Естоније и Немачке.
Селектор Колаковић данас је саопштио списак играча који ће се припремати за првенство Европе. На списку су: Техничари: Вук Тодоровић, Алекса Батак и Андрија Вуликић. Коректори: Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић и Божидар Вучићевић. Либера: Милорад Капур и Милош Крстески. Блокери: Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић, Немања Машуловић и Александар Недељковић. Примачи: Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Миран Кујунџић, Павле Перић и Вељко Машуловић.
На почетак припрема ће доћи 17 играча. Срећко Лисинац се налази у фази рехабилитације после повреде и прикључиће се репрезентацији када буде био спреман за тренинг у групи. Екипа ће тренирати у Београду до 31. јула кад је предвиђен одлазак на Копаоник. Базични део припрема на Копаонику биће спроведен до 12. августа.
Kontraverzni Benžamen Mendi se posle dve godine vraća fudbalu, igraće za Lorijen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Селектор Србије Игор Колаковић одредио списак од 18 играча за припреме за ЕП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.