Ђере се пласирао у друго коло турнира у Кицбилу

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 07:30

Ђере се пласирао у друго коло турнира у Кицбилу

Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у друго коло АТП турнира у Кицбилу, пошто је данас савладао Аустралијанца Кристофера О`Конела са 2:0 у сетовима – 6:4, 7:6 (7:4), за сат и 54 минута игре. Фото: Танјуг/Friso Gentsch/dpa via AP У првом сету Ђереу је био довољан један брејк да поведе 1:0.
У другом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сету, Ђере је први направио брејк и повео 4:3. Код вођства 5:4, Ђере је сервирао за победу, али је Аустралијанац направио брејк, па је све решавао тај-брејк. У њему се боље снашао Ђере и тако стигао до другог кола.
Ривал Ђереу у другој рунди биће победник меча Денис Новак (Аустрија) – Тијаго Сејбут Вилд (Бразил).
Neočekivan potez Đokovića pred Sinsinati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђере се пласирао у друго коло турнира у Кицбилу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.