Холандски фудбалер Квинси Промес осуђен на 18 месеци затвора

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 14:09

Холандски фудбалер Квинси Промес осуђен на 18 месеци затвора

Фудбалер Спартака из Москве и бивши холандски репрезентативац Квинси Промес проглашен је данас кривим за напад ножем на рођака и осуђен је на затворску казну од 18 месеци, преноси АП. Фото: Танјуг/AP Photo/Peter Morrison, File Промес је осуђен да је ножем напао свог рођака на породичној прослави >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Амстердаму у јулу 2020. године, када га је убо у колено. Холандски фудбалер је првобитно оптужен за покушај убиства, али је оптужба касније преиначена у тешки напад. Фудбалер Спартака се раније изјаснио да није крив.
Судије Окружног суда у Амстердаму саопштиле су да би казна за тај прекршај обично била једногодишња затворска казна. Међутим, Промес је оштрије кажњен, јер је он холандски фудбалер и славна личност и да због тога даје пример другима.
Промес није био у суду на изрицању пресуде, пошто живи у Москви. АП подсећа да у писаном сажетку пресуде, суд није навео име фудбалера Спартака, у складу са холандским правилима о приватности, али су холандски медији објавили да се ради о Промесу.
Холандска полиција је сазнала за тај инцидент јер је прислушкивала фудбалеров телефон у склопу истраге о шверцу дроге. Промес је недавно оптужен да је учествовао у шверцу кокаина у Холандију. Промес (31) је члан Спартака од 2021. године, а пре тога је играо и за Твенте, Севиљу и Ајакс. За репрезентацију Холандије наступио је на 50 утакмица и постигао је седам голова.
Čelnici Bornmuta smenili O’Nila iako je obezbedio opstanak u Premijer ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Холандски фудбалер Квинси Промес осуђен на 18 месеци затвора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.