Финалне борбе плеј-офа Боксерске лиге Србије почињу вечерас у 18 сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 11:36

Финалне борбе плеј-офа Боксерске лиге Србије почињу вечерас у 18 сати

Финалне борбе плеј-офа Боксерске лиге Србије почињу данас у 18 часова у Прокупљу, саопштено је из БСС. Фото: Pixabay/tixonov_valentin Меморијал „Властимир Лаци Станишић“, који носи име по чувеном тренеру из Прокупља, угостио је најбоље боксере и боксерке Србије од пионира до сениора у оквиру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << којег се за пласман у саму завршницу такмичења. Прилику за освајање наслова шампиона бори се осам првопласираних екипа у мушкој конкуренцији у свим узрастима и четири најбоље екипе у женској конкуренцији.
Финалне борбе почињу вечерас у 18:00 часова, а све сусрете у директном преносу љубитељи бокса моћи ће да испрати и путем малих екрана на ТВ Арена фајт. У плеј-офу БЛС овог викенда борило се око 120 боксера из целе Србије, а кроз саму Лигу у 2023. години прошло је 90 клубова.
У мушкој конкуренцији плеј-оф боксовале су екипе Црвене звезде и Партизана из Београда, нишки Наисус, Војводина из Новог Сада, Сомбор, Банат, Нови Пазар и домаћи Топличанин, као и најбоље четири женске екипе из Србије: Витез из Ниша, Сомбор, Црвена звезда и Вождовац.
У саопштењу БСС се наводи да је први дан плеј-офа протекао у врхунским мечевима, квалитетном боксу.
Mančester junajted nudi Evertonu 45 miliona funti za Džordana Pikforda

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Финалне борбе плеј-офа Боксерске лиге Србије почињу вечерас у 18 сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.