Богдановић постигао 18 поена у поразу Атланте од Бостона у плеј-офу НБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 10:13

Богдановић постигао 18 поена у поразу Атланте од Бостона у плеј-офу НБА лиге

Кошаркаши Бостона победили су ноћас на свом терену екипу Атланте резултатом 119:106 у другом мечу првог кола плеј-офа Источне конференције НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa Бостон је овим тријумфом повео 2:0 у серији, која се игра на четири победе.
Најефикаснији у победничком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тиму био је Џејсон Тејтум са 29 поена и 10 скокова, док је Дерик Вајт додао 26 поена. Код гостију, најбољи је био Деџонте Мареј са 29 поена, док је Тре Јанг убацио 24. Српски кошаркаш Богдан Богдановић је за 33 минута на терену постигао 18 поена за Атланту и имао је четири асистенције и по две ухваћене и украдене лопте. Наредни меч биће одигран за три дана у Атланти.
Кошаркаши Кливленда победили су на свом терену екипу Њујорка 107:90 и изједначили на 1:1 у првом колу плеј-офа Истока. Најефикаснији у екипи Кливленда био је Даријус Гарланд са 32 поена, док је Карис Леверт додао 24. У пораженом тиму најбољи је био Џулијус Рендл са 22 поена, а Џејлен Брансон је постигао 20. Наредни меч биће одигран за три дана у Њујорку.
Кошаркаши Финикса савладали су на свом терену екипу Лос Анђелес Клиперса 123:109 у другом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Финикс је стигао до 1:1 у серији, која се игра на четири победе. Најефикаснији у редовима Финикса био је Девин Букер са 38 поена, док је Кевин Дурент додао 25. Код гостију, истакао се Кавај Ленард са 31 поеном, док је Расел Вестбрук убацио 28. Наредни меч биће одигран за два дана у Лос Анђелесу.
Dva promašena penala u Napulju, Milan i Real u polufinalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Богдановић постигао 18 поена у поразу Атланте од Бостона у плеј-офу НБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.