Партизан од „минус 18“ до победе против Панатинаикоса, у четвртфиналу на Реал

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 07:30

Партизан од „минус 18“ до победе против Панатинаикоса, у четвртфиналу на Реал

Кошаркаши Партизана савладали су синоћ Панатинаикос 83:81 (18:26, 21:19, 19:21, 25:15) у утакмици последњег 34. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Црно-бели су на крају завршили као шести и у четвртфиналу играће против Реал Мадрида.
У крцатој Арени, где је оборен рекорд јер је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Партизан постао први клуб у елитном такмичењу са више од 300.000 навијача у сезони, црно-бели су успели да надокнаде минус од 18 поена (38:20) и дођу со 20. победе тројком Џејмса Нанелија 32 секунде пре краја.
Данте Ексум био је најефикаснији са 18 поена, Кевин Пантер убацио је 17, а Алекса Аврамовић 14 поена.
Код Панатинаикоса Двејн Бејкон убацио је 19 поена.
Košarkašice Fenerbahčea predvođene Marinom Maljković u finalu Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан од „минус 18“ до победе против Панатинаикоса, у четвртфиналу на Реал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.