Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 13:54

Гаги, Рођа и Лимп – ММА институт | У октагону #18 (ВИДЕО)

Гости најновије епизоде Градског подкаста и специјала „У октагону“ били су Драган „Гаги“ Тешановић, Слободан „Лимп“ Максимовић и Александар „Рођа“ Радосављевић – свима добро позната имена када је ММА спорт у питању, и када је реч о самим борбама у кавезу, раду везаном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за ММА спорт и ван борилишта, а такође и као водитељи популарног ММА подкаста „ММА Институт“.
Имали смо прилику да разговарамо о разним темама везаним за ММА спорт, али и да се добро забавимо током снимања у нашем студију!
MMA u Srbiji – Dušan Džakić | U oktagonu #16 (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гаги, Рођа и Лимп – ММА институт | У октагону #18 (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.