Рок за подношење захтева за подстицаје од 18.000 динара 1. март

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 11:03

Рок за подношење захтева за подстицаје од 18.000 динара 1. март

Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи од 18.000 динара отворен је до 1. марта. Фото: Pexels/Jan Kroon Како наводи Министарство пољопривреде, право на подстицаје имају искључиво пољопривредни произвођачи који пријављено земљиште >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и обрађују у своје име и за свој рачун, док субвенције неће моћи да користе власници земље који ту земљу заиста не обрађују, већ је дају у закуп другом лицу.
Додаје се да се подстицаји остварују по површини биљне производње за засејане, односно засађене и пријављене површине под одговарајућом биљном културом, до највише 100 хектара.
Пре подношења захтева за остваривање права на ову врсту подстицаја, пољопривредник треба да изврши обнову регистрације за текућу годину у еРПГ.
Јавни позив за подношење захтева за остваривање ових права расписан је 1. фебруара 2024. године и сви заинтересовани пољопривредни произвођачи могу поднети захтев за подстицаје на порталу еПодстицаји.
Где је најскупље бити подстанар?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рок за подношење захтева за подстицаје од 18.000 динара 1. март се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.