ФК Црвена звезда: „Маракана“ распродата за 172. вечити дерби

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 21:42

ФК Црвена звезда: „Маракана“ распродата за 172. вечити дерби

Фудбалски клуб Црвена звезда објавио је данас на званичном сајту да су све улазнице за 172. вечити дерби распродате и да више неће бити продаје улазница на стадиону „Рајко Митић“. Фото: Градске инфо „Владала је велика потражња за највећу утакмицу српског фудбала, али је данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << продаја и званично завршена. Стадион ће бити пун, тако да очекујемо велику подршку за изабранике Владана Милојевића“, стоји у саопштењу Црвене звезде.
Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграће у суботу од 17 часова на стадиону „Рајко Митић“ утакмицу 24. кола СЛС.
Партизан је први на табели СЛС са 59 бодова, док је Црвена звезда друга са 58.
Bandović pred Voždovac: 110. rođendan jedna od obaveza zbog koje moramo da pobedimo

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: „Маракана“ распродата за 172. вечити дерби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.