17 uvrnutih fetiša iz celog sveta

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

17 uvrnutih fetiša iz celog sveta

Fetiši (seksualni i neseksualni) su mnogo češći nego što pretpostavljate. Drugim rečima, fetišisti su - svuda oko nas. Ovi sa liste koja sledi su u najmanju ruku čudni...

Tehnički, fetišom se smatra fokus na neživi objekat (cipelu na primer), deo tela (recimo, stopala) ili medijum (poput kože ili svile), koji je od ključne važnosti da bi osoba doživela seksualno uzbuđenje.

Ako to potpuno izmakne kontroli, može se desiti čak da bez objekta interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pojedinac ne može da ostvari seksualni kontakt sa drugom osobom.

U moru različitosti, pojedini fetiši uvek se iznova pojavljuju u anketama sprovođenim širom sveta. Evo pet najčešćih fetiša, počevši od jednog relativno "mladog": pirsinzi, kosa (mnogo šire i, istorijski gledano - duže zastupljen), koža (ovaj ide ukategoriju "moda"), cipele (naročito sa visokom potpeticom, na ženi koja je predmet muškarčeve žudnje) i, konačno, u cipeli… stopalo (visoko na listi fetiša, u anketama često "prešiša" grudi i guzu).

Ali, ovi fetiši su potpuno nevini i bezazleni, kad izvrtite slajder, biće vam jasno i zašto:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.