Богдан Богдановић постигао 17 поена у поразу Атланте од Голден Стејта

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jan.2024, 12:15

Богдан Богдановић постигао 17 поена у поразу Атланте од Голден Стејта

Кошаркаши Голден Стејта победили су на свом терену екипу Атланте резултатом 134:112 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Godofredo A. Vásquez Кошаркаши Голден Стејта су се на овом мечу опростили од свог помоћног тренера Дејана Милојевића, који је 17. јануара преминуо од последица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << срчаног удара у 47. години.
Најбољи у екипи Голден Стејта био је Стеф Кари са 25 поена и осам асистенција, док је Џонатан Каминга забележио 25 поена и девет скокова. Клеј Томпсон је убацио 24 поена.
Код гостију, најефикансији је био Деџонте Мареј са 23 поена, док је Џејлен Џонсон додао 21. Српски кошаркаш Богдан Богдановић био је стартер у екипи Атланте, а на терену је провео скоро 33 минута. Он је постигао 17 поена и имао три асистенције и по једну украдену и изгубљену лопту.
Кошаркаши Оклахоме убедљиво су у гостима савладали Сан Антонио резултатом 140:114. Најефикаснији у победничком тиму био је Шеј Гилџес-Александер са 32 поена, 10 асистенција и шест скокова.
Српски кошаркаш Василије Мицић играо је за Оклахому нешто мање од 14 минута, а за то време постигао је два поена и имао је три асистенције, један скок и једну украдену лопту. Његов сународник Алексеј Покушевски је за непуних пет минута забележио два поена и један скок. У редовима Сан Антонија најбољи је био француски кошаркаш Виктор Вембањама са 24 поена и 12 скокова, док је Девин Васел убацио 21 поен.
Кошаркаши Мемфиса победили су у гостима Мајами резултатом 105:96. У екипи из Мемфиса најбољи је био Венс Вилијамс са 25 поена. Код домаћих, истакао се Тајлер Хиро са 18 поена, док српски репрезентативац Никола Јовић није играо.
Кошаркаши Портланда надиграли су после продужетка у гостима Хјустон резултатом 137:131. У победничком тиму најбољи је био Анферни Симонс са 33 поена, док је Џерами Грант убацио 21. Код домаћих, најефикаснији је био Алперен Шенгун са 30 поена, 10 скокова и осам асистенција, док је српски кошаркаш Бобан Марјановић одиграо само две секунде за Хјустон.
У осталим ноћашњим утакмицама НБА лиге, постигнути су следећи резултати: Детроит – Шарлот 113:106, Вашингтон – Минесота 107:118, Милвоки – Кливленд 126:116 и Далас – Финикс 109:132.
Đoković sutra oko 4.30 protiv Sinera za finale Australijan opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Богдан Богдановић постигао 17 поена у поразу Атланте од Голден Стејта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.