Данас претежно сунчано и топло, температура до 17 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 08:46

Данас претежно сунчано и топло, температура до 17 степени

У Србији ујутру понегде слаб мраз, а по котлинама, долинама река и висоравнима југозападне и јужне Србије магла. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Током дана претежно сунчано и натпросечно топло, у Војводини уз умерену дневну облачност.
Ветар слаб до умерен, западни и југозападни, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на истоку после подне и увече у појачању. Најнижа температура од -1 до 7, а највиша од 12 до 17 степени, саопштио је Републички хидрометеролошки завод.
У Београду претежно сунчано и релативно топло. Ветар слаб, јужни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 7, а највиша око 14 степени Целзијуса. У Србији у наредних седам дана, до 2. јануара, ујутру у низијама, по котлинама и речним долинама магла, а дању суво са сунчаним периодима и дневном температуром знатно изнад просека за овај период године, осим у нижим пределима где се магла дуже задржи.
У недељу, 31. децембра, на северу, а у току ноћи ка понедељку и у осталим крајевима наоблачење са кишом и падом температуре, у брдско-планинским пределима са снегом.
У уторак облачно и хладно, са слабом кишом, на планинама са слабим снегом.
Vesić: Sledeće godine autoputem do Loznice, Kraljeva, Požarevca, Požege…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас претежно сунчано и топло, температура до 17 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.