Ујутру мраз, током дана и до 17 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Dec.2023, 09:02

Ујутру мраз, током дана и до 17 степени

У Србији ће сутра ујутро бити слаб, локално и умерен мраз, а понегде и краткотрајна магла, док ће у току дана бити претежно сунчано и топлије, с најнижом јутарњом температуром од -5 и највишом дневном и до 17 степени Целзијуса. Фото: Градске инфо
Према прогнози Републичког хидрометеоролошког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завода (РХМЗ), најнижа температура биће од -5 до 3 степена Целзијуса, у Неготинској Крајини око 6 °Ц, највиша од 8 до 17 степени.

Дуваће слаб и умерен источни и југоисточни, на истоку умерен, повремено и јак, западни и северозападни ветар, после подне у слабљењу.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до уторка, 26. децембра, у среду постепено наоблачење али ће се задржати суво, осим на западу и југозападу где ће увече и током ноћи ка четвртку бити слабих падавина.
У четвртак умерено до потпуно облачно и изнад већег дела суво, док се слаба киша очекује на југозападу, југу и југоистоку.
Увече на северу јаче наоблачење са кишом које ће се током ноћи ка петку и у петак током дана проширити и на остале крајеве.
На планинама ће падати слаб снег. За викенд претежно облачно и углавном суво, само у суботу ујутро и пре подне на северу, западу и у централним пределима местимично са кишом.
У недељу увече наоблачење са кишом које је захватило Војводину, током ноћи ка понедељку и у понедељак прошириће се и на остатак земље.
Крајем периода суво.
Вучић: Већ данас смо кренули да подижемо даље Србију

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ујутру мраз, током дана и до 17 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.