Агенција УН саопштила да је 17 запослених погинуло у израелским нападима на Газу

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 12:05

Агенција УН саопштила да је 17 запослених погинуло у израелским нападима на Газу

Најмање 17 запослених у Агенцији Уједињених нација за помоћ палестинским избеглицама на Блиском истоку (UNRWА) убијено је у израелским ваздушним нападима у Појасу Газе од 7. октобра, наводи се у данашњем саопштењу ове агенције. Фото: Танјуг/AP Photo/Ariel Schalit UNRWА је саопштила да су израелски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ваздушни удари настављени у Кан Јунису и другим областима Газе, преноси Си-Ен-Ен.
Процењује се да је око милион људи расељено широм појаса Газе, а скоро 400.000 тражи склониште у објектима UNRWА, наводи се у саопштењу ове агенције.
Упркос наређењима за евакуацију која су издале Израелске одбрамбене снаге, непознат број интерно расељених лица остао је у школама UNRWА на северу Појаса Газе, саопштила је агенција, додајући да више не може да помаже или штити људе у тим деловима палестинске енклаве.
U Poljskoj izbrojani svi glasovi, vladajuća partija više nema većinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Агенција УН саопштила да је 17 запослених погинуло у израелским нападима на Газу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.