У сали 167 посланика, почела седница о предлогу за гласање неповерења Гашићу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 11:34

У сали 167 посланика, почела седница о предлогу за гласање неповерења Гашићу

Посланици Скупштине Србије започели су данас рад постављањем посланичких питања, пошто се у сали, након одлагања седнице због недостатка кворума, појавило 167 посланика. Фото: Танјуг/Јадранка Илић “Је л’ сте се макар захвалили посланицима већине?”, упитао је председник Скупштине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије Владимир Орлић, на почетку рада, посланике опозиције који су тражили да се сазове ова седница, али се ни данас, ни јуче, нису појавили сви они који су тражили да се разговара о смени министра унутрашњих послова Братислава Гашића.
На дневном реду је предлог за гласање неповерења министру Гашићу, а очекује се и присуство премијерке Ане Брнабић.
Još jedno odlaganje sednice zbog nedostatka kvoruma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У сали 167 посланика, почела седница о предлогу за гласање неповерења Гашићу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.