16 MALOLETNIKA POVREĐENO PRILIKOM SLETANJA TRAKTORA SA PUTA! Vozilom je upravljao maloletnik, osmoro ih je u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 13:15

16 MALOLETNIKA POVREĐENO PRILIKOM SLETANJA TRAKTORA SA PUTA! Vozilom je upravljao maloletnik, osmoro ih je u bolnici

Vozač prešao na suprotnu traku i sleteo sa puta

Hrvatska policija se oglasila povodom jučerašnje nesreće u Istri gde su se maturanti prevrnuli u traktoru s prikolicom.

Vozilom je upravljao maloletnik.

- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 10.35 sati u Prtlogu, povređeno je 16 osoba. Policijski službenici obavili su uviđaj na mestu nesreće te su utvrdili da se nesreća dogodila kada je maloletnik, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao traktorom, pulske registracijske oznake, na koji je bila pridodana prikolica, takođe pulske registracijske oznake.

Dolaskom do oštrog zavoja i nizbrdice, vozač je iz za sad neutvrđenog razloga traktorom prešao na suprotnu stranu puta, a potom je izašao izvan kolovoza i nastavio kretanje prema napred, nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sleteo niz padinu.

Pritom se prikolica odvojila od traktora i prevrnula, a 15 putnika ispalo je iz prikolice i zadobilo povrede - saopštili su iz policije.

Povređen je i mladić koji je upravljao vozilom. Dve su osobe prevezene u riječku bolnicu, a 14 u pulsku.

Osmoro maturanata je još uvek u bolnici, od kojih je troje učenika teže povređeno.

Učenik koji je imao povredu grudnog koša je operisan i stabilno je, dok će drugi s prelomom članka i ruke biti operisan tokom dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.