Пролазно наоблачење са кишом, температура до 16 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 08:28

Пролазно наоблачење са кишом, температура до 16 степени

У Србији ће данас ујутру по котлинама бити краткотрајне магле. Пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима, које се ујутро очекује на северу Србије, у току дана ће се брзо премештати ка југу и југоистоку земље уз истовремено разведравање са северозапада. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо На високим планинама очекује се краткотрајан снег. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима јужне и југозападне Србије јак, југозападни, током дана у скретању на западни-северозападни и у осталим крајевима у краткотрајном појачању.
Најнижа температура од 0 °C на југу, до 10 °C на северу Србије, а највиша од 10 до 16 °C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Новом Саду ће током јутра и делом преподнева доћи до пролазног наоблачење с кишом и локалним пљусковима. До средине дана доћи ће до разведравања, па ће по подне бити претежно сунчано. Слаб и умерен јужни ветар у скретању на западни-северозападни и у краткотрајном појачању. Најнижа температура око 10 °C, а највиша око 15 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у петак се по котлинама и долинама река ујутро очекује магла, углавном на западу и југу Србије. У току дана суво и релативно топло уз умерено наоблачење. Крајем дана на планинама и у кошавском подручју јужни ветар у појачању. У суботу ће бити умерено облачно и даље топло и ветровито, тек понегде с краткотрајном кишом.
Rekordna poseta na Zlatiboru, za četiri dana 100.000 gostiju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пролазно наоблачење са кишом, температура до 16 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.